GOLD ART

Besnikëri ndaj cilësisë

GOLD ART – një kompani e re por me një eksperiencë shumë vjecare. Ne ofrojmë punë profesionale, shërbime dhe bashkëpunime me klientë dhe partnerë të cilët e vlerësojnë kualitetin.

FOKUSI JONË NË INDUSTRI

PËR NE

SYNIMET TONA

GOLD ART

Kompania GOLD ART synon që të jetë lider në fushën e projektimit, inxhinierisë dhe ndërtimit duke u nisur nga motivi e pasioni për punë, cilësia në ndërtim dhe krijimi i kushteve shumë të favorshme për klientët tanë.

GOLD ART

Vendosshmëria e investimit në patundshmëri e klientëve tanë janë arsyja kryesore që shtyn përpara punën tonë.

GOLD ART

Përpos synimit tonë që punën tonë ta zgjerojmë në tregun e ndëtimit në të githë Kosovën, ne pretendojmë për zgjerim të punës edhe jashtë.

NE NDËRTOJMË TË ARDHMEN

ZGJEDHJET NGA NE

Kompania jonë ofron këto shërbime:

KOMPANIA JONË

Dizajnojmë çdo aspekt te hapësirave me ndjesi atraktive dhe unike.

Çdo shtëpi ka bazamentin e saj.
Integriteti, kualiteti dhe fokusi në klientë janë bazamenti jonë.

Konstruksioni

- Objekte rezidenciale
- Objekte komerciale
- Shtëpi dhe villa

Infrastrukturë

- Inxhinieri
- Planifikim
- Dizajn
- Ndërtim

Menaxhment

- Projektim
- Planifikim i investimit
- Aranzhim i kohës

Mirëmbajtje

- Garancë e materialeve
- Ndertime te sigurta
- Mirembajtje e objekteve